Східниця вітає краян із Зеленими Святами!

Картинки по запросу зелені святаДорогі східничани та гості бойківського Підгір’я! Від щирого серця вітаю вас з великим святом Пресвятої Трійці. Це свято пов’язане з Днем народження Церкви, початком нового часу, коли Дух Святий зійшов на апостолів на п’ятдесятий день після Пасхи. Він благословив їх нести в світ силу Христової віри й істини.
Зелені свята, або Трійця, прийшли ще з дохристиянських часів. Наші далекі пращури у цей день відзначали початок літа.
Традиційно, напередодні свят «маять» храми та оселі гілочками липи, клену, що символізує оновлення світу, розквіт життєвих сил. І нехай із запахом свіжого листя у кожну оселю, в кожну хатину прийде святе тепло, злагода, добробут, достаток та затишок.
Напередодні свята від імені селищної ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу і від себе особисто бажаю вам, щоб Дух Святий надихав всіх вас на добрі справи, наповнював серця любов’ю до ближніх, дарував кожному бажання виконувати Божу волю, ніс щастя від Бога і впевнеість у завтрашньому дні. Хай у цей день зміцняться наші надії на гідне майбутнє нашої оздоровниці, а Боже благословення допоможе втілити у життя найкращі замисли. Щоб усі ми та наші діти щасливо жили у процвітаючій нашій Східниці, щоб добро та благополуччя панувало у кожній родині.

Іван ПІЛЯК,
Східницький селищний голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.