День Державного Прапора

У вівторок, 23 серпня, на площі перед Бориславською міською радою відбулося урочисте віче з нагоди Дня Державного Прапора України. Напередодні Дня Незалежності нашої країни це свято неабияк піднімає дух патріотизму та зміцнює почуття гордості за власну країну і відчуття всієї відповідальності від усвідомлення себе українцями.
Уже вкотре у Бориславі урочисто піднімають жовто-блакитний символ нашої Батьківщини. Цьогоріч поруч з національним прапором також підняли і стяг, який прибув до міста з передової АТО. До підняття великого державного прапора України та бойового стягу були запрошені міський голова Ігор Яворський, представник станиці братства воїнів ОУН-УПА Степан Грубар, голова громадської організації «Спілка воїнів АТО м. Борислава» Ігор Саган, перші представники нової поліції у Бориславі Роман Сіверський і Павло Попадинець та активісти Національної Скаутської організації ПЛАСТ. Під час внесення та підняття прапорів звучав державний гімн України, який щиро поклавши руку на серце виконували усі присутні на віче бориславці.


Того ж дня відбувся автопробіг в честь Дня Державного Прапора, Дня Незалежності та в пам’ять про загиблих воїнів Ізваринського та Іловайського котлів. Автопробіг був організований ГО «Самооборона Борислава» та ГО «Спілка воїнів АТО м. Борислава». Усі учасники оздобили власні авто національними прапорами та в супроводі поліції проїхали від пам’ятника Степанові Бандері вул. Т. Шевченка, Д. Галицького, В. Великого, С. Коваліва та Трускацькій. В рамках пробігу було покладено свічки до підніжжя пам’ятника Героя України Степана Бандери та до пам’ятної дошки Героїв Небесної Сотні.

Анна САГАН

П.С. Особиста подяка від автора статті Ігорю Свідзінському за мобільне і безпечне транспортування мотоциклом під час автопробігу.

 

 

 

 

Більше читайте в нашій газеті “Нафтовик Борислава” №66 від 26 серпня 2016 року.

Фото автора та з офіційної сторінки Бориславської міської ради у Facebook.

 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.