4 вересня – День підприємця. Вітаємо з професійним святом!

Вже традиційно, у першу неділю вересня, відзначаємо День підприємця. Це свято свідчить про визнання Державою великої ролі підприємництва у розбудові економіки України, вирішенні соціальних проблем, що їх наразі вистачає. Без вашого внеску не вижило б сьогодні жодне місто чи село.
Що й казати, не дивлячись на те, що підприємці одна з «наймолодших» соціальних груп нашого суспільства, своїми справами ви засвідчуєте високу професійну готовність, активність і енергійність у налагоджуванні сучасних форм і методів господарювання. Саме завдяки ініціативі та наполегливості наших приватних підприємців і вистоює у дуже нелегких умовах Борислав. Робочі місця, якісна продукція, наповнення бюджету та державної скарбниці – найперші завдання, виконання яких гарантує стабільність у суспільстві.
Напередодні свята від імені міської ради, виконавчого комітету і від себе особисто сердечно вітаю усіх підприємців із їхнім професійним святом. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, особистого щастя, достатку, добра, злагоди, миру, любові, наснаги та успіхів у роботі на благо рідного міста й України! Нехай ваші задуми будуть успішними, а плани – здійсненими, а у цьому хай допомагає Господь і Матінка Божа.

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.