До уваги громадян!

1 жовтня 2016 завершується КОНКУРС на реконструкцію скверу (благоустрій) та облаштування пам’ятного знаку, пам’ятника чи монументальної композиції у сквері Небесної Сотні (район вул. Грушевського – Данила Галицького).
Прохання всім небайдужим громадянам міста, архітекторам, ландшафтникам, дизайнерам, художникам та іншим, хто може графічно передати своє бачення, подавати свої пропозиції у вигляді ескізних проектів та схем на розгляд архітектурно-містобудівної ради при відділі архітектури та містобудування Бориславської міської ради до 1 жовтня 2016 року.
Вихідні дані для проектування можна отримати у відділі архітектури та містобудування Бориславської міської ради, кабінет № 50, № 52 або написавши на нашу електронну адресу: e-mail: [email protected]
Всі проектні пропозиції потрібно виконати графічно з пояснюючою запискою і подати на розгляд архітектурно-містобудівної ради. Учасники проектних пропозицій (робіт) будуть залучатися у роботі архітектурно-містобудівної ради при відділі архітектури та містобудування.
Після розгляду проектів на засіданні архітектурно-містобудівної ради, проектні пропозиції, які наберуть найбільшу кількість голосів Ради, будуть представлені на обговорення громадськості шляхом інтерактивного голосування, після чого обраний проект буде затверджений на засіданні міської ради.

Наталя БАКАЙ,
заступник начальника відділу архітектури та містобудування

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.