«Еко-культурі» потрібна підтримка

Шановні мешканці Борислава!
Звертаємося до свідомих представників міста за підтримкою діяльності громадської екологічної організації «Еко-Культура». В складі організації в основному перебувають люди старшого пенсійного віку. Останні роки, крім роботи по активізації відділів міської ради щодо наведення чистоти та порядку в місті та екологічних заходів разом з освітянами міста, ми зайнялися конкретною роботою по збору відпрацьованих батарейок. Адже ми усвідомлюємо, наскільки потрібна така робота для оздоровлення довкілля. Вся наша робота проводиться виключно на громадських засадах.
Перша партія зібраних відпрацьованих елементів живлення була вивезена нами з Борислава в липні разом із Всеукраїнською екологічною лігою, яка давно налагодила зв’язки по вивозу батарейок з України з представниками французької фірми «Сігмас Еколоджі».
Всього на даний час в місті є більше 40-ка пунктів збору відпрацьованих батарейок. Декілька пунктів збору освітянських установ, які першими стартували, нанесені на карту «Мережа кампанії Всеукраїнської екологічної ліги «Батарейкам утилізація»: https://www.google.com/maps/d/viewer?hl=uk&authuser=1&mid=zRalgPW1nVP4.kiT-c–b5c-4
Збір батарейок нелегко проводити старшому поколінню людей. Часті хвороби і недомагання пенсіонерів організації спонукають нас звернутися до мешканців, особливо до молодих активістів діючих громадських організацій, таких як «Цвіт нації», та до «Просвіт» міста за підтримкою.

З повагою,
Надія Онисько
від МБГО «Еко-Культура».
Контактні телефони: 5-56-75; 050-2502139; 093-7367357.

Більше читайте в нашій газеті “Нафтовик Борислава” №75 від 28 вересня 2016 року.

 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.