УРОЧИСТОСТІ У МІКРОРАЙОНІ БАНЯ

Минулої середи, в день величного свята Різдва Пресвятої Богородиці, відбулися традиційні святкові урочистості у мікрорайоні Баня. Адже тут споруджений храм на честь Матері Божої і освячений два роки тому. До речі, вже чотири роки минулого з того дня, коли сам Глава Української Греко-Католицької Церкви Святослав освятив наріжний камінь під величну споруду осяйного храму, що в недовгому часі постав на цьому місці і став справжньою окрасою Борислава.
Цього ж року, минулої середи, ополудні, о 12 годині, відбулося освячення дзвіниці, спорудженої за кошти меценатів. Чин освячення здійснив єпископ Самбірсько-Дрогобицької єпархії Григорій Комар. На дзвіниці встановлено три дзвони, придбані за кошти місцевих родин. Владика Григорій освятив дзвіницю та відслужив Божественну літургію.
Але після Служби Божої і далі відбувалися святкові події аж до вечора. О 18 годині розпочалася урочиста академія, що зібрала воєдино чисельну і дружню громаду одного з найбільших мікрорайонів міста. Дуже гарну святкову концертну програму підготували школярі восьмої загальноосвітньої школи, чарував присутніх своєю майстерністю і вчительський хор цього навчального закладу.
А детальніше про це свято розповімо у наступному числі часопису.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.