НЕХАЙ ДОБРО ПОВЕРНЕТЬСЯ СТОРИЦЕЮ

Зима до нас, як завжди, прийшла неочікувано. Снігопад, що почався в суботу, на недільний ранок став справжньою катастрофою для всього Борислава. Хто міг сподіватися, що вже в листопаді все позамітає снігом так, що й з хати не можна вийти. То була справжня погибель. Добре, в кого в хаті велика родина, є чоловіки, що мають силу та здоров’я розчистити стежку, щоб якось добратися до центральної вулиці. А самотнім стареньким чи то хворим пенсіонерам справді, хоч погибай: ні в магазин, ні до церкви, нікуди, – двері з хати не відкриєш, стільки снігу намело.
Але є люди, яким не байдужа біда інших, проблеми нашого віддаленого мікрорайону Губичі, які думають не лише про себе. І не можу не сказати добре слово про нашого депутата підприємця Ігоря Михаця. Він народився на Губичах, тут живе, і справи громади, людей, які його обрали до міської ради, – для нього ніби щось особисте. Бо маємо багато депутатів, але скажіть, чи всі вони готові завжди відкинути власні інтереси і прийти на допомогу у скрутний час своїм ближнім. А наш депутат – пан Ігор виділив тракторець зі свого підприємства і розчистив від снігових завалів всі бокові вулички, дороги і територію довкола двох наших храмів, щоб люди могли прийти на Службу Божу.
А до одиноких і самотніх пенсіонерів навіть приходив до хати та питав, чи не потрібна якась ще допомога. Тому вся наша громада шанує свого депутата Ігоря Михаця. Бо знаємо, що коли якась біда, то він не тільки поспівчуває, але зробить все, щоб допомогти.
Пишу то не для похвали. А тому, що про таких справедливих і совісних людей має знати усе місто. І нехай Господь почує ті слова вдячності людської і благословить його та його родину у всіх добрих справах. Адже повага і людська вдячність дуже багато важить у житті, а добро, що зробив для ближніх, завжди повертається сторицею.

Станіслава ЛЕНЧУК,
пенсіонерка, мешканка мікрорайону Губичі.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.