Вітаємо з Днем працівників соціальної сфери!

Від щирого серця сьогодні хочу привітати із професійним святом людей, чия праця сповнена гуманізму, милосердя і тепла – працівників соціальної сфери! Працівники соціальної сфери у нашому житті – це своєрідні служби доброго настрою, адже їм доводиться мати справу з людьми, які потребують допомоги. Ваше свято – це визнання на державному рівні праці людей, які постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби. Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни.
Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства. Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. За це вам шана і повага в народі.
Переконаний, що вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого міста та селища Східниці, соціального захисту тих, хто його потребує.
Шановні працівники соціальної сфери від імені міської ради, виконавчого комітету і від себе особисто від щирого серця вітаю вас із професійним святом. У переддень свята зичу усім міцного здоров’я, добробуту, злагоди, домашнього затишку, любові, добра, достатку, сімейного благополуччя, особистого щастя, звершення задумів та мрій, невтомного творчого пошуку, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення. Хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана людей додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю. Господнього вам благословення та опіки Матінки Божої!

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.