ТУТ ВИ ЗАВЖДИ ЗНАЙДЕТЕ ПІДТРИМКУ

5 липня 2016 року міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відзначав 14-річницю з дня утворення. За цей час багато чого змінилося, але незмінним завданням центру було і залишається виявлення та ведення обліку в м. Борислава та смт. Східниці сімей, дітей та молоді, що перебувають в складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, надання їм соціальної підтримки та необхідної допомоги. Серед них багатодітні, малозабезпечені, опікунські сім’ї та сім’ї, де виховуються діти з обмеженими функціональними можливостями.
Відділ соціальної роботи центру надає соціальні послуги інформаційного, педагогічного та економічного характеру, проводиться профілактична, роз’яснювальна робота з сім’ями, у яких батьки належним чином не виконують свої батьківські обов’язки. Окрім цього організовуються групові заходи серед шкільної та учнівської молоді, з безробітними, що перебувають на обліку в міському центрі зайнятості, щодо ведення здорового способу життя, набуття навичок відповідального батьківства, профілактика правопорушень, протидія ВІЛ-інфекції/СНІДУ та інших соціально-небезпечних захворювань.
Розміщуємо рекламу на БТБ та «Радіоредакції «Слово» щодо розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.
У зв’язку з початком антитерористичної операції на сході України значно розширилось коло отримувачів соціальних послуг центру, а саме: сім’ї – учасників АТО, внутрішньо переміщені особи, які потребують соціальної, психологічної підтримки, допомоги в адаптації до нових умов проживання.
У складних економічних умовах з метою покращення надання комплексу послуг найуразливішим верствам населення, задоволення потреб соціального та медичного характеру значна роль відводиться співпраці Бориславського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з благодійними фондами, волонтерськими та громадськими організаціями, релігійними громадами: БФ «Карітас-Борислав», БФ «Розвиток Громади», швейцарський БФ «Wisent Reisen», церква Євангельських Християн Баптистів, Церква ХВЄ «Воскресіння», ГО «Спілка воїнів АТО м. Борислава», «Самооборона м. Борислава», «Патріоти «Оса», ДМГО «Спільнота взаємодопомоги «Наша хата», місіонерське товариство «Вістка миру», місія милосердя «Насущний хліб», Бориславське бюро правової допомоги Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та ін. Завдяки такій плідній співпраці сім’ї, що перебувають в складних життєвих обставинах, мають змогу отримати гуманітарну допомогу одягом, взуттям, канцтоварами, продуктові набори, ліки, безоплатну правову допомогу, діти – можливість безкоштовного відпочинку в оздоровчих таборах, брати участь в різноманітних заходах розважального характеру, отримати призи та подарунки.
Тут Вам завжди раді, готові вислухати і прийти на допомогу.
Наша адреса: м. Борислав, вул. Грушевського, 7, тел.: 4-27-07.

Віталій ПЛОСКОДНЯК,
директор БМЦСССДМ

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.