Виїзна нарада Олега Синютки у Бориславі

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка минулої середи провів у м. Бориславі виїзну нараду, що стосувалася запуску в нашому місті двох нових виробництв – Бельгійської фабрики м’яких меблів «НІМА», яка буде працювати на території колишньої фабрика нетканих матеріалів, та ТзОВ «ВУДКРАФТ ТРЕЙДІНГ», що має невдозі розпочати роботу з виготовлення європіддонів на території колишньої меблевої фабрика по вул. Дрогобицькій. На новостворених виробництвах планують створити близько 500 робочих місць.
У нараді брали участь: голова ЛОДА Олег Синютка, начальник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук, голова Дрогобицької райдержадміністрації та районної ради Володимир Шутко та Михайло Сікора, Дрогобицького району, директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк, директор БМЦЗ Анатолій Стецун, начальник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області Іван Дідух, начальник Бориславського МВ ГУ ДСНС Олег Кобилецький, начальник ДАБІ у Львівській області Роман Желих, радник голови ЛОДА Роман Матис, міський голова м. Борислава Ігор Яворський, перший заступник міського голови Едуард Бринь та профільний заступник Богдан Монастирський, а також керуючий справами виконкому Ігор Кобилецький.
У ході наради було обговорено проблемні питання, які гальмують запуск нових виробничих площ у Бориславі. За підсумками наради посадовцям дано кокретні протокольні доручення, які зобов’язують сприяти вирішенню питань, пов’язаних із запуском нових виробництв у Бориславі.

За повідомленням офіційного сайту Бориславської міської ради

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.