Східниця вітає медиків із професійним святом!

004

Дорогі працівники медичних установ Східниці! Щиросердечно вітаю вас із професійним святом – Днем медичного працівника. Професія, що ви її обрали, заслуговує на найвищу похвалу, найтепліші слова, захоплення й повагу. 
Знання і вміння лікаря, котрий рятує життя, захищає своєю працею, радість і щастя тисяч людей, завжди користувалися пошаною та цінувалися, як особливий талант. За тисячі років нічого не змінилося: ні прагнення людей бути здоровими, ні їхня вдячність своїм рятівникам, ні особливі вимоги до особистості того, хто доторкається до найсвятішого – життя та здоров’я людини. То ж дбайте повсякденно про здоров’я наших східничан, гостей селища і пам’ятайте про клятву Гіппократа.
У переддень професійного свята хочу від імені селищної ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто хочу висловити вам безмежну вдячність за ваш професіоналізм, світлий розум, гарячі серця, сповнені любові до людей, за щиру душевну турботу і співпереживання. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя, родинного тепла і затишку, любові, добра, достатку, благополуччя, щасливої долі, вдячних пацієнтів, нових успіхів у вашій нелегкій роботі в ім’я людини та на благо рідного селища. Хай буде сповнене Ваше життя яскравого змісту, а Господь та Матінка Божа хай заопікуються вами.

Іван ПІЛЯК,
Східницький селищний голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.