Вітаємо колег із Днем медика!

Дорогі лікарі, медсестри, санітарки, ветрани медичної служби, працівники центральної міської лікарні Борислава та медики Східниці! Щиросердечно всіх вас вітаємо із професійним святом – Днем медичного працівника. Адже важко знайти людину, яка б на своєму життєвому шляху не потребувала допомоги і не знаходила ту допомогу у наших працівників медичних закладів. У ваших руках опиняються сотні людських доль, які залежать не тільки від вашого рівня кваліфікації і призначеного лікування, але від вашої психологічної підтримки і проявленого милосердя. 
Особливу вдячність хочеться висловити тим, хто і в цей святковий день перебуватиме на своєму посту – чергуватиме в лікарнях, пологовому будинку, в бригадах швидкої допомоги. А також тим медикам, хто, ризикуючи своїм життям, проявляє не тільки гуманізм, але ще й стійку мужність і патріотизм, рятуючи поранених військових у зоні бойових дій, надає допомогу місцевим мешканцям та всім, хто її потребує і залишається вірним клятві Гіппократа. За це вам, люди в білих халатах – низький уклін. Ми впевнені, що усе хороше, зроблене від щирого серця, обов’язково повернеться до вас сторицею. Так, є багато труднощів, наша робота не оцінена належно державою. Але ми мусимо бути оптимістами і сподіватися на кращі часи.
Сьогодні в Україні проводиться чимало реформ. Кардинальних змін чекає і наша міська лікарня. Втілюючи крок за кроком необхідні зміни, ми досягнемо того рівня, коли наша медицина нічим не буде поступатися європейським стандартам із надання медичної допомоги. А медичне обслуговування буде не тільки якісним і високотехнологічним, але і доступним для всіх верств населення. Ми маємо одне спільне завдання – формувати у наших бориславчан культуру здоров’я і активно пропагувати здоровий спосіб життя.
Бажаємо вам, дорогі медики, міцного здоров’я, гарного настрою, родинного затишку, злагоди, миру, любові, добра, достатку, щастя, благополуччя, вдячністі та поваги від пацієнтів і щоб завжди було задоволення від вашої такої нелегкої і такої необхідної людям та країні праці. А Господь та Пречиста Діва Марія хай візьмуть вас під свою опіку.
Незабутніх вражень, щасливих подій,
Здійснення задумів, втілення мрій!
Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє,
Справджуються завжди заповітні мрії,
Хай палають в серці почуття високі,
А доля дарує повні щастям роки.
Хай легко працюється, гарно живеться
Хай доля щасливо до вас усміхнеться.
Хай люблять вас рідні, шанують всі люди,
Хай щедрим на сонце вам день кожен буде.

Віталій ГОЛОВЧАК,
головний лікар ЦМЛ м. Борислава
Микола СТАНЬКО,
голова профкому

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.