Народний часопис. Виходить із 21 лютого 1940 року.

ГО «САМООБОРОНА БОРИСЛАВА» ІНФОРМУЄ:

Фото0516

Звертаємось до бориславців з інформацією, що зроблено за останні 10 днів. Отже інформуємо, 21 липня відбулася чергова відправка адресної гуманітарної допомоги воякам, задіяним в АТО. Пакунки з продуктами містили крупи, макарони, консерви, згущене молоко, шоколад та солодощі, печиво, чай, каву, цукор, приправи, сигарети, шкарпетки, труси, надувні подушки тощо. Речі для особистої гігієни: одноразові бритви, мило, піна для бриття. Медикаменти: бинти, йод, зеленка, перекис водню…

Для тих, що стоять на постах у полі, придбали шахтарський ліхтарик на акумуляторі, водонепроникний плащ, футболки, балаклави, а також закуплено 100 пар шкарпеток та 40 пар трусів. З міркувань безпеки не називаємо місце знаходження наших вояків та їхніх прізвищ. За додатковою інформацією можна звернутися особисто, завітавши до нас на збори у вівторок чи п’ятницю о 21.00.

Висловлюємо подяку доброчинцям, які долучилися: Володимиру Фірману, Володимиру Голобутовському, Роксоляні Гарасимів, Надії Кушнір, Романові Яворському, Романові Кікісу, Михайлові Солтису, п. Дем’яну, Михайлу Старчевському, П. Полушемському, Юрію Хлопецькому, Олександру Рефцьові, Оксані Дзудзило, Валентині Мелько, Тетяні Москаленко, Оксані Губич, Надії Стефанишин, Ярославові Миську, НВПП «Дезо» ч/з М. В. Ільяш, КММВП «Оріон» В. Склінару, ТзОВ «Геліос», а також добродіям О. Д. Копач, Р. Лучишин, О. Васечко, Я. Й. Галюлько, С. Петегерич, Л. Лях, Л. О. Церковник, М. М. Борик, С. Ф. Кудлак, В. та І. Юськівим, Л. Б. Попелю, Н. Шоп’як, М. Мисько, Ю. Удич, Ю. Чиж та іншим, хто себе не назвав.

Велике спасибі, зокрема, сім’ї Штайнекер, яка придбала для бійців партію мінеральної води, а також громадянам нашого міста: Б. Бішко, А. Багрію, Н. Федорак, М. Завацькій, Д. Буняк, В. Бойко, церкві «Воскресіння» за придбані продукти та речі особистого вжитку, що були надіслані військовим.

З огляду на ситуацію і нову «хвилю» призову, максимально акумулюємо кошти, адже очікуємо на поставку військової форми та бронежилетів.

Є випадок, яким хочеться поділитись: невідомий жертводавець передав через свою знайому 500 євро і відмовився назвати себе. Як нам стало відомо, його син зараз в зоні АТО, тож його він забезпечив усім необхідним, та, маючи можливість, вирішив допомогти і тим хлопцям, які на це не мають змоги. Тому ці кошти будуть спрямовані виключно на наступну партію бронежилетів.

І на завершення хочемо звернутись до бориславців та роз’яснити, що ж ми за організація. Перш за все, станом на сьогодні ми займаємось волонтерською допомогою воякам, які обороняють нашу державу. За прогнозами політичних аналітиків ми можемо очікувати восени або навесні вибори до місцевих рад. Тож хочемо звернути увагу і застерегти від різноманітних спекуляцій на політичну тему. ГО «Самооборона Борислава» є НЕПОЛІТИЧНОЮ організацією, не відстоює політичних амбіцій тих чи інших політиків чи політичних партій.  Ми не дозволимо втягнути нашу організацію в політичні «розбірки» і знівелювати всі ті напрацювання, що є на сьогодні. Біля  нашого східного кордону стоїть ворог і ми повинні гуртуватись, об’єднуватись! Тому що путінським сепаратистам зручний безлад в Україні, як казав Ю. Цезар, «Розділяй і владарюй!». Згадайте, хто першим  виходить на Майдан за свої права? Західна Україна. Це «кулак» української нації, якщо його зламати – все! Боротись не буде кому, не буде того, хто поведе за собою.

Будь-які офіційні заяви обговорюються і затверджуються на зборах організації і жоден з її членів не може одноосібно приймати рішення. На початку нашої діяльності до нас приходило багато активістів: одні були один-два рази, а інші залишились. Тому зараз відбувається багато спекуляцій. Ті, що були раз чи два, зараз виступають і називають себе представниками ГО «Самооборона Борислава», насправді не маючи на це повноважень. Отже, будьте пильними.

Нагадуємо: наш черговий знаходиться у сесійній залі міської ради з 14.00 до 19.00 щоденно, крім неділі. Телефон 063-740-50-50. Також часткову інформацію можна отримати у чергового за номером 15-50. Наш Інтернет-сайт www.sambo.ucoz.ua.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі

Ви маєте бути авторизовані, щоб розмістити коментарі.


Нафтовик Борислава.