Народний часопис. Виходить із 21 лютого 1940 року.

З днем будівельника…

budivelnyk

Шановні працівники та ветерани будівельної галузі Борислава та курортного селища Східниці!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня будівельника, яке традиційно відзначається в Україні у першу неділю серпня. Будівельник – це не просто професія, це – покликання, це – творення і рух вперед. Це свято відзначають представники всієї будівельної спільноти: архітектори, проектувальники, будівельники, дизайнери і всі ті, хто пов’язаний з будівельним комплексом. Те, що створено вашими руками, робить людей щасливими, життя – комфортним і різноманітним. Життєве покликання будівельників особливе – творити та будувати, а відтак дарувати людям радість, комфорт і тепло.

Сьогодні у складних економічних умовах будівельна галузь міського господарства переживає не кращі часи.P1010400Але будівництво в місті не зупинилось. І це вселяє у нас впевненість, що завдяки майстерності, підприємливості, почуттю професійної гордості будівельників вдасться не тільки відродити галузь, але й згодом досягти нових та значних успіхів, які втіляться в оновлених фасадах будинків, відремонтованих дорогах, нових сучасних спорудах, що стануть окрасою Борислава.

У переддень свята бажаю вам, шановні будівельники, міцного здоров’я, достатку і родинного тепла. Нехай ваші діти й онуки ростуть щасливими на благословенній бориславській землі під мирним небом України! Нехай ніколи не бракує вам творчого натхнення та впевненості у роботі на благо рідного міста.
З повагою

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
в.о. міського голови Борислава,
секретар міської ради.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі

Ви маєте бути авторизовані, щоб розмістити коментарі.


Нафтовик Борислава.