Народний часопис. Виходить із 21 лютого 1940 року.

Служба «102» повідомляє:

102

У період із десятого по двадцяте вересня цього року у нашому місті скоєно шість крадіжок. Маємо також три сімейні сварки, два випадки незаконного зберігання наркотичної речовини, один факт порушення умов адміннагляду, дев’ять випадків нанесення громадянам тілесних ушкоджень, два шахрайства, чотири випадки пошкодження майна, одне хуліганство, чотири дорожньо-транспортні пригоди, вісімнадцять випадків настання смерті, два факти втрати речей із власної необережності та ще двадцять один випадок порушення закону, які віднесені до категорії інших злочинів.
Половину таблетки вагою близько 0,2 грама наркотичного засобу «Субітекс» добровільно видав працівникам міліції під час поверхового огляду в приміщенні міського відділення міліції гр. К. Затриманий пояснив, що цей наркотичний засіб придбав напередодні у особи «А». Наркотичний засіб вилучено та відправлено на експертизу у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр ГУ МВС України у Львівській області. Гр. К. опитаний та відпущений за місцем постійного проживання. Питання про притягнення його до відповідальності вирішуватиметься на підставі експертного висновку.
Шкіряний гаманець із жіночої сумочки гр. Д. намагалася викрасти на автобусній зупинці по вул. А. Міцкевича мешканка Дрогобича гр. Л. Проте у момент здійснення злого наміру була помічена власницею сумочки та перехожими, які не дали можливості злодійці завершити задумане до кінця. Зловмисниця була затримана та доставлена у чергову частину міського відділу міліції, де дала правдиві покази та була відпущена за місцем постійного проживання.
На жаль, до мешканки міста гр. П. доля виявилася не настільки прихильною. По вул. А. Міцкевича невідома особа шляхом вільного доступу викрала з її гаманця гроші у сумі 1400 грн. І хоч крадіжка, за твердженням потерпілої, сталася близько дев’ятої години ранку, її не помітила ні сама власниця гаманця, ні ніхто із перехожих. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Проводиться дослідча перевірка.
Дослідча перевірка проводиться також за фактом крадіжки в ніч на 20 вересня металобрухту із приватного будинковолодіння гр. П. по вул. Луговій. Невідомі зловмисники під покровом ночі проникли на подвір’я, звідки, скориставшись надмірною безпечністю господаря, здійснили крадіжку.
Черговою жертвою телефонних шахраїв стала шістдесятичотирирічна мешканка міста гр. Р. Близько 15 год. 40 хв. на телефон громадянки зателефонувала невідома особа, яка назвалася її сином, і по голосу у телефонній слухавці, як стверджує потерпіла, нагадувала його. Невідомий голос пояснив, що він знаходиться у відділку міліції і попросив для залагодження проблеми перерахувати на банківську картку, яка нібито належить гр. Б., грошові кошти у сумі 6000 грн. Захоплена зненацька тривожним повідомленням, громадянка прийшла у відділення одного із банків міста і, незважаючи на настирливі поради працівників банківської установи не перераховувати гроші, а звернутися в міліцію, все-таки здійснила перерахунок коштів. Згодом з’ясувалося, що ніяких проблем у її сина із працівниками міліції не було, а телефонний дзвінок – чергова вдала операція телефонних шахраїв. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Проводяться оперативно-розшукові заходи.

 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі

Ви маєте бути авторизовані, щоб розмістити коментарі.


Нафтовик Борислава.