НАПЕРЕДОДНІ СВЯТА – У ТРАНСПОРТНИКІВ НГВУ

Цех технологічного транспорту НГВУ «Бориславнафтогаз» за чисельністю працівників – найбільший підрозділ нафтогазовидобувного управління. У колективі 430 професіоналів, 42 на інженерних посадах, а інші – водії, слюсарі, спеціалісти інших робітничих професій. А керує цим великим і працьовитим колективом вже багато років Богдан Савчак, що водночас є і заступником начальника управління з транспорту. Щоранку, ще перед восьмою годиною, на подвір’ї перед адмінкорпусом коротенька нарада, і о восьмій вже гудуть двигуни автомобілів, робочим ритмом відлунюють цехові приміщення. Розпочинається новий трудовий день.
Роботи вистачає, адже цей транспортний підрозділ зобов’язаний забезпечити всі потреби найбільшого підприємства нашого міста. Як розповів начальник цеху Богдан Савчак, є і досить віддалені об’єкти як от Верхньомасловецька, що дає зараз багато нафти, Коханівка, Завода, Улично… І від чіткої роботи цеху технологічного транспорту значною мірою залежить стабільна робота всього колективу нафтовиків. Зараз колектив транспортників оновився чи омолодився ледь не на вісімдесят відсотків. Прийшло дуже багато молоді, які стараються і роблять все, щоб не відставати від досвідчених ветеранів.
А щодо проблем, то чи не єдина – забезпечення запасними частинами, адже вік більшості транспорту понад тридцять років. Нової техніки наразі дуже мало. Сподіваються, що цю проблему буде вирішено із приїздом нового голови правління «Укрнафти», на приїзд якого очікують 27 жовтня.
Звичайно, стабільна робота колективу значною мірою залежить від керівного ядра. У нашій розмові керівник цеху добрим словом відізвався про начальників першої та другої автоколон – Богдана Шепітчака та Романа Скульського, керівника тракторної колони, що недавно призначений на цю посаду, – Андрія Радецького. Тай взагалі увесь колектив працює як належить, є взаєморозуміння між людьми, взаємопідтримка. А спільно можна успішно вирішувати будь-які завдання.
Що ж до Дня автомобіліста, то транспортникам НГВУ аж дуже святкувати ніколи. Бо ж працювати треба і в свята, і у вихідні, робота цілодобова. Хоча буде невелика урочистість, вручать і грамоти за добру роботу, і премії, – в цьому є повне порозуміння із профспілковим комітетом нафтовидобувників. Буде свято і святковий настрій, бо люди, які щодень виконують дуже нелегку працю, таки цього варті.
Ігор ЮРИНЕЦЬ
На знімках: вгорі – ранкова нарада у керівника транспортного цеху Богдана Савчака (в центрі), а далі зліва–направо: заступник начальника ЦТТ Ярослав Шелудько, начальник виробничо-технічного відділу Іван Топорович, інженер з транспорту – Зеновій Демко. Внизу – у токарному відділенні ЦТТ – мідник Віталій Лесів та токар Андрій Заяць; гарний настрій перед початком робочого дня у водіїв та слюсарів (зліва–направо) – Олег Лаврів, Володимир Костів, Василь Цебак, Роман Коник, Юрій Боханок та Петро Пагута.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.