У неділю – День автомобіліста і дорожника

Широких вам доріг та зеленого світла!
Своє професійне свято працівники автомобілісти Борислава та Східниці відзначатимуть у день виборів до місцевих рад. Автотранспортники у всі часи були активними людьми, відтак не дивно, що у списках кандидатів на мандат Львівської обласної, Дрогобицької районної, Бориславської міської рад можна знайти відомих у місті людей, які у списках політичних партій виборюватимуть право стати депутатом.
Слід відзначити, що у списках політичних партій, які беруть участь у виборчих перегонах, переважна більшість кандидатів у депутати так чи інакше пов’язана із автомобілями, дорогою та професією водія.
Колектив редакції щиро вітає кандидатів-автомобілістів, а разом із ними усіх водіїв, дорожників та ветеранів автомобільної галузі із професійним святом – Днем автомобіліста та дорожника України. Від усієї душі зичимо усім автотранспортникам Борислава перемоги та миру, щирої долі, міцного здоров’я, добра, добробуту та всіх життєвих гараздів.
Нехай разом із святковим настроєм у ваші оселі прийдуть радість родинного тепла, сила і впевненість у дні прийдешньому. Широкої вам дороги, зеленого світла та впевненості за кермом.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.