Заява про наміри та наслідки

ТзОВ «ЗОЛОТА БАНЯ» заявляє про екологічні наслідки діяльності на весь період здійснення планованої діяльності по об’єкту: Котельня. 1-ша черга будівництва. Готель з лікувально-оздоровчими функціями котеджного типу в курортному комплесі «Бухів».

Адреса замовника: 82391, вул. Зарічна 3-Б, смт. Східниця, м. Борислав, Львівська обл.
Керівник підприємства: Кеньо Ігор Іванович.
Тел./факс +38(03248)48323.

Місце розташування майданчику будівництва: територія готелю ТзОВ «ЗОЛОТА БАНЯ» розташованого в курортному комплексі «БУХІВ» по вул. Котляревського, смт. Східниці, Львівської області.

Характеристика діяльності об’єкта: належить до об’єктів з підвищеною екологічною небезпекою.
Технічні та технологічні дані: твердопаливна котельня загальною потужністю 5,0 ВТ для забезпечення теплопостачанням (опалення, вентиляція, виробничі потреби) споживачів готелю з лікувально-оздоровчими функціями котеджного типу, гуртожитку розрахованого на 24 місця для працівників готелю, паркінгу. Проектована котельня оснащується чотирма твердопаливними котлами потужністю 1250 кВт із ККД 91% кожен, що будуть працювати на дровах.
Соціально-економічна необхідність планової діяльності: покращення інфраструктури готелю, виробнича необхідність, встановлення сучасного екологічного паливовикористовуючого обладнання.
Потреба в ресурсах при будівництві та експлуатації:
– Земельних – існуючі, енергетичних: електроенергія – 98,5 кВт/год., дрова (щепа) – 3093,0 тон/рік; водних: вода – 1365 м3/рік.; трудових – 9 осіб/зміну персоналу.
Можливі впливи планової діяльності (при будівництві та експлуатації) на навколишнє середовище:
– Клімат і мікроклімат – не впливає; повітряне – перевищень нормативних значень гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин в атмосферному повітрі та утворення зони забруднення в районі розташування проектованої котельні – не очікується; водне – залишковий вплив; грунт – не впливає; рослинний та тваринний світ, заповідні обєкти – не впливає; навколишнє соціальне середовище (населення) – не впливає; навколишнє техногенне середовище – не впливає.
Відходи виробництва і можливість їх повторного використання, утилізації, знешкодження або безпечного захоронення: 3,504 т./рік твердих побутових відходів від життєдіяльності обслуговуючого персоналу та проживаючих в гуртожитку та 21,651 т./рік зола, попіл передбачається відправляти на видалення/утилізацію/переробку відповідно до чинних нормативних вимог.
Обсяг виконання ОВНС – згідно ДБН А.2.2-1-2003 р.
Викиди в атмосферу, т./рік: азоту діоксид – 5,3260; вуглецю оксид – 73,8452; сажа – 1,0828, метан – 0,1904.
Водне середовище: 3,3 м3/добу виробничих стоків та 0,6 м3/добу госппобутових стоків будуть скидатись в існуючі площадкові каналізаційні мережі готелю.
Відходи: зола, попіл – 21,651 т./рік; 3,504 твердих побутових відходів.
Негативний вплив на атмосферне повітря від здійснення викидів забруднюючих речовин з проектованих джерел буде відсутній.
Проектом передбачено ресурсозберігаючі, енергозберігаючі, захисні та відновлювально-компенсаційні заходи, що виконуються замовником та забезпечують нормативний стан навколишнього середовища та його безпеку.
Замовник зобов’язується здійснювати проектні рішення у відповідності з нормами і правилами охорони навколишнього середовища.
З метою залучення громадськості до обговорення питань щодо прийняття рішень, які можуть впливати на стан довкілля, згідно до Постанови № 771 від 29 червня 2011 р.

ТзОВ «ЗОЛОТА БАНЯ» спільно із Східницькою селищною радою оголошує громадські слухання, які відбудуться 30. 11. 2015 р. о 12.00 у приміщенні Східницької селищної ради.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.