НАЙОЧІКУВАНІША НЕСПОДІВАНКА ВІД БРАТІВ КАПРАНОВИХ ПРЕЗЕНТАЦІЯ РОМАНУ «ЗАБУДЬ-РІЧКА»

27 жовтня у центральній міській бібліотеці Бориславської МЦБС відбулася творча зустріч із найвідомішими братами-письменниками, видавцями, громадськими діячами – Віталієм та Дмитром Капрановими. Під час зустрічі відбулась презентація роману «ЗАБУДЬ-РІЧКА» Братів Капранових. Письменники розпочали з розповіді про своїх дідів, один з яких у Другу світову воював у Червоній армії, а другий відбував покарання у таборах як «ворог народу» та був реабілітований лише у роки незалежності. В радянські часи вони пишались дідом-фронтовиком, а другого повинні були стидатись, хоча зараз ситуація кардинально змінилась…
Говорили про все. Було сказано багато цікавого: про нові книги власного видавництва, про Україну, про наш талановитий народ і рідну мову. Також згадали цікаві історії з життєвого та творчого шляху. А в усьому сказаному відчувалось тепло й щирість, любов до рідної України. На зустрічі всі присутні отримали багато позитивних емоцій.Спілкування з письменниками проходило тепло й невимушено.
Щирі привітання та слова вдячності Братам Капрановим висловили директор Бориславської МЦБС Наталія Бараняк, заступник міського голови п. Роксоляна Гарасимів, український поет, прозаїк, журналіст, краєзнавець, фольклорист, художник-графік, педагог, член Національних Спілок письменників і журналістів України, член Всеукраїнського об’єднання «Письменники Бойківщини» Андрій Грущак. Вони побажали письменникам довгих років життя, нових книжок, сповнених світлої енергії, радості та натхнення.
Усміхнені, привітні, щирі Брати Капранови радо відповіли на запитання присутніх гостей, що стосувалися їхньої творчості, досягнень, поглядів, цікавих моментів із життя.
А на завершення всі присутні мали можливість придбати книги з автографами авторів – Братів Капранових та фото на згадку.

Божена ДМИТРИШИН,
провідний методист Бориславської МЦБС

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.