Команда «Атланту» стала переможцем

004

14 жовтня цього року команда КЗ ДЮСШ «Атлант» взяла участь у змаганнях з дзюдо у м. Золочеві, присвячені пам’яті Січових Стрільців.
У вазі до 25 кг відмінну боротьбу показав Юрій Фрицький, який став першим. З великим бажанням перемогти проводили свої сутички Арсен Мойшевич та Святослав Маців.
16 жовтня у нашому місті проходив Регіональний турнір до Дня захисника України. У цих змаганнях команда КЗ ДЮСШ «Атлант» заслужено зайняла перше загальнокомандне місце з чим ми їх вітаємо. 10 перших місць принесли для перемоги нашого міста спортсмени – Олег Войтович, Віталій та Сергій Пелешки, Юрій Фрицький, Арсен Мойшевич, Анастасія Ільницька, Святослав Маців – всі вони вихованці ЗОШ № 3, Владислав Модін – ЗОШ № 7, Валерій Буцяк та наймолодші учасники Богдан Головко і Владислав Гром. Хочеться відзначити хорошу боротьбу Олега Модіна, Антона Мельникова, Вадима Мініва, Олександра Нейбургера, Максима Костика. Не побоялася взяти участь Вероніка Поворозник, Ілля Бачинський, Павло Возняк, Юрій Клапач – їхні перемоги ще попереду.
Вітаємо наших земляків з першим командним місцем, адже це заслуга батьків, які вболівають, ким в майбутньому будуть їхні діти.

Василь ШИМЧЕНКО,
тренер КЗ ДЮСШ «Атлант»

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.