ІЗ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

MiskRada

Минулої п’ятниці відбулася чотирнадцята сесія міської ради сьомого демократичного скликання.
Голова міськради Ігор Яворський запропонував до розгляду порядок денний. Відразу ж депутат Андрій Спас подав пропозицію зняти з розгляду проект рішення щодо присудження звання «Почесний громадянин Борислава», бо потрібно додаткове вивчення цього питання. Цю пропозицію підтримали.
Як підтримали і пропозицію головуючого перенести «Різне» на початок сесії, адже приїхали представники зі Львова та Дрогобича, які мають озвучити своє бачення важливих для міста проблем.
То ж перейшли до «Різного».
Але розпочалося сесійне засідання урочистою подією: міський голова Ігор Яворський вручив Почесні грамоти міської ради ветеранам з міського Братства вояків ОУН-УПА з нагоди 25-річчя Незалежності України. Як він наголосив у короткому слові, це люди, яким ми щиро вдячні за те, що кожен з них свого часу долучився до загальнонаціональної боротьби за волю України, за те, щоб сьогодні ми жили у вільній незалежній Державі. Тож за вагомий особистий внесок у національно-визвольній боротьбі, відданість ідеалам незалежної Української держави та багаторічну плідну громадську діяльність вручено почесні грамоти Степану Грубару, Василю Хомину, Роману Вишатицькому, Федору Когуту, Івану Ільницькому, Богдану Ільницькому, Катерині Курило, Ользі Заяць, Марії Григор, Марії Граблюк.
Далі перейшли до поточної роботи.

Ігор ЮРИНЕЦЬ

Більше читайте в нашій газеті “Нафтовик Борислава” №68 від 2 вересня 2016 року.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.