1 жовтня – День людей похилого віку

011

Шановні ветерани та люди похилого віку Борислава і Східниці!
Першого жовтня за традицією в усьому світі відзначається День людей похилого віку. Водночас, це добра нагода ще раз згадати про людей старшого покоління, хто своїм життям заслужив нашу шану, кому ми багато в чому зобов’язані. Цей день є визначним і особливим, щоб кожна людина, кожен громадянин пам’ятав про свою історію, вшановував і надавав підтримку людям поважного віку, ветеранам, пенсіонерам, адже вони найбільше потребують нашої допомоги, нашої уваги.
Люди старшого покоління – джерело народної мудрості. Їхній практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Вони передають у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя.
Турбота про людей старшого покоління – не лише наш синівський обов’язок, а й один зі шляхів зміцнення довіри людини до влади, віри в те, що мирний чи ратний труд кожного буде належно поцінований суспільством, і насамперед тією громадою, де людина виросла, працювала, а потім залишилася з хворобами та самотньою старістю.
Шановні люди поважного віку прийміть щиру вдячність за вашу працю, вкладену у розвиток міста та патріотичне виховання молоді, за громадську свідомість, за досвід, за важливий внесок у розбудову нашого рідного міста та Держави. Від імені міської ради, виконавчого комітету і від себе особисто бажаю вам найголовнішого – міцного здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги надалі дарувати тепло ваших посмішок рідним та близьким, добра, достатку та благополуччя! Нехай Господь та Пречиста Діва Марія заопікуються вами!

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.