1 жовтня – День людей похилого віку

009

Дорогі східничани та гості нашої оздоровниці, шановні бориславці!
Міжнародний День людей похилого віку – це свято для всіх нас. Адже маємо можливість вшанувати наших батьків, матерів, дідусів і бабусь. Маємо можливість висловити їм усі найкращі слова і побажання, щоб завжди були здорові, щоб ще сто років прожили, щоб завжди були з нами і допомагали нам у найскрутніших життєвих ситуаціях. А при тому маємо зробити усе, щоб люди поважного віку завжди відчували: про них дбає держава, про них дбає селищна влада, вони не залишилися сам-на-сам зі своїми проблемами і зробити все для того, щоб кожен день вашого життя не затьмарювався побутовими чи фінансовими негараздами.
Бо літні люди, з їхньою життєствердною енергією та оптимізмом, – джерело натхнення для громади, дороговказ та приклад для наслідування молоді. Саме людям похилого віку ми завдячуємо тим, що живемо в Українській державі, що говоримо рідною мовою, що зуміли зберегти те найкраще, що упродовж історії надбав наш народ.
Напередодні цього свята від імені селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто сердечно вітаю усіх наших краян – людей похилого віку, адже своєю багатолітньою працею ви заслужили нашу повагу і шану. А отже, ми, молодші покоління, маємо зробити усе можливе, щоб жилося вам гарно і комфортно. Тільки в цьому випадку колись і нас пошанують наші діти і внуки. Здоров’я вам, добра, достатку, радості, благополуччя, любові, щастя, мирного неба над головою, довгих років життя та всіх земних благ, а Господь і Матінка Божа хай охороняють вас!
Іван ПІЛЯК,
Східницький селищний голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.