У неділю, 2 жовтня, – День працівників освіти

012

Дорогі освітяни – вчителі, вихователі Східниці та Борислава.
Напередодні професійного свята – Дня працівників освіти – від імені селищної ради, виконавчого комітету і від мене особисто прийміть слова найщирішої вдячності за ваше тепло, любов і неймовірне терпіння, яке ви віддаєте школі та учням.
Вчитель не просто дає знання – вчитель виховує. Саме у школі ми отримуємо перші уроки справедливості, патріотизму, самовідданості й добра. Хоч минуло вже багато років, як я закінчив школу, а все таки із трепетом у серці згадую свої шкільні роки, вчителів, які вели Країною знань – вчили писати, читати, прищеплювали любов до України, рідної мови та свято берегти традиції свого народу.
Вчитель – це назавжди. Це не просто професія, це покликання, це стан душі. Адже ви жертвуєте особистим часом, родинними обов’язками, тому, що у вас є ваші учні, яким ви віддаєте частинку себе. Хай засіяна невтомною працею освітянська нива урожаїть новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті. Низький уклін вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи. Бажаємо вам міцного здоров’я, любові, добра, достатку, радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України!

Іван ПІЛЯК,
Східницький селищний голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.