У неділю, 2 жовтня, – День працівників освіти

IZOSOFT'S image Disk 1 September IZ100

Зі святом вас, дорогі освітяни Борислава та Східниці!
День працівників освіти – справді свято всенародне. Адже для кожного з нас шкільні роки є найпам’ятнішими, найсвітлішими – бо там у шкільних класах залишилося наше дитинство і для кожного з нас – найкращі у світі вчителі.
Шановні педагоги, працівники освітніх установ міста – шкіл і дошкільних закладів, викладачі медичного коледжу, професійного ліцею, школи мистецтв. Напередодні свята від імені міської ради, виконавчого комітету і від себе особисто сердечно вітаю вас із Днем працівників освіти. Ваша праця є дуже нелегкою, але надзвичайно важливою. Бо саме від вас залежить, яким буде майбутнє нашої держави, нашого народу. Щодень своєю працею ви здійснюєте найблагороднішу місію – виховуєте, формуєте юне покоління, якому належить примножити те, чого досягли їхні попередники. Я впевнений, що ваші вихованці виправдають сподівання, які на них покладаємо і зроблять усе, щоб наше місто розвивалося і розквітало. Це і буде найвищою оцінкою вашої нелегкої, але такої потрібної праці.
Бажаю вам, дороги вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, міцного здоров’я, любові, добра, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача, а слово Вчитель буде завжди святим і чистим на землі!

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.