«АТЛАНТ» ВІДЗНАЧИВ НАЙКРАЩИХ

Минулої п’ятниці у спортивному залі ДЮСШ «Атлант», що по вул. Шевченка, 24, урочисто відзначено кращих спортсменів цієї дитячо-юнацької спортивної школи міста. Для «Атланту» – це вже традиція, щорічно, напередодні Новорічних свят, збираються воєдино всі, хто долає перші сходинки спортивної майстерності у секціях дитячо-юнацької школи під керівництвом досвідчених наставників. Кращі з кращих спортсменів з усіх видів спорту, що їх культивує «Атлант», були відзначені нагородами: пам’ятними медалями, а також індивідуальними картками на безоплатне користування послугами гірськолижного комплексу «Крутогір».
Треба сказати, що урочистість проходила у справді родинній атмосфері. Що й не дивно, адже вихованці ДЮСШ «Атлант» – це справді, ніби велика сім’я, об’єднана спільними інтересами, де спортивні досягнення будь-кого стають спільною радістю для всього колективу.
Вручаючи нагороди, директор цієї дитячо-юнацької спортивної школи Михайло Гопшта знаходив теплі і щирі слова для кожного з нагороджених: а це і кандидати в Майстри спорту, і чемпіони обласних та регіональних змагань, це, в майбутньому, спортивна слава Борислава. Високі спортивні результати вихованців – безперечна заслуга їхніх тренерів, самовідданість яких і дає можливість підкорювати спортивні вершини. Пан Михайло наголосив, що тренерська робота справді дуже складна, а зарплати мінімальні та й то не завжди їх виплачують вчасно. Але цього року можна тільки подякувати міській владі за підтримку спортивних організацій міста. Висловив щиру подяку заступнику міського голови з гуманітарних питань Роксоляні Гарасимів, спеціалісту відділу гуманітарної політики Володимиру Рахелю. А ще відзначив, що навіть це спортивне свято відбулося завдяки постійній підтримці міської організації об’єднання «Самопоміч», зокрема, голови фракції цієї політичної сили у міській раді пані Любові Голубіцької.
На урочистості відзначено нагородами найрезультативніших спортсменів ДЮСШ «Атлант», що визнані кращими спортсменами 2016 року. І таки варто назвати їх поіменно: Р. Войтович, А. Журавчак, І. Луців, С. Гнида, Р. Ієговський, О. Кіндратів, Ю, Фрицький, С. Пелешок, В. Модін, В. Бобешко, А. Мельник, Т. Бориславський, В. Рубель, В. Кушнір.
А за досягнення у спортивному вихованні нашої молоді ДЮСШ «Атлант» нагороджена почесною грамотою відділу гуманітарної політики міської ради.

Сергій ГЕПАЛОВ,
заступник директора ДЮСШ «Атлант».

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.