ДЮСШ отримала «Посилку Успіху»

Спортивне життя нашого міста не стоїть на місці і постійно шукає можливостей для того, аби покращувати свою майстерність. Для цього також потрібне оновлення спортивних залів та особливо інвентарю. За таку можливість від Фонду братів Кличків і вхопилися у Бориславській ДЮСШ.
Більшість спортивних секцій та шкіл України потребують оновлення. Тож Фонд Кличків організовує конкурс «Посилка Успіху», переможці якого отримують набір базового інвентарю. Мета проекту полагає у тому, щоб повернути любов до спорту та інтерес до занять фізичною культурою, сприяти зміцненню здоров’я дітей шляхом збільшення спортивного інвентарю, допомагати активним і вмотивованим дітям займатись спортом, допомагати небайдужим тренерам розвивати та пропагувати свої види спорту.
Один з активних татусів батьківського комітету ДЮСШ Руслан Сергеєв, дізнавшись про «Посилку Успіху», одразу активно зайнявся тим, щоб зробити Бориславську ДЮСШ однією із учасниць конкурсу. Він ретельно вивчив умови конкурсу та виконав усі вимоги. Відтак, завдяки наполегливості пана Руслана, серед 1017 учасників конкурсу бориславська спортивна школа увійшла у список із 47 призерів та отримала посилку зі спортивним інвентарем на суму близько 6 000 грн. Тепер у секціях появились нові маніжки, свистки, скакалки, секундоміри, а також футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі.
Як розповів директор Бориславської ДЮСШ Олег Віткович, школа буде постійно слідкувати за появою подібних конкурсів, аби не пропустити жодної, навіть найменшої, можливості для того, щоб покращувати умови для занять юним спортсменам. Адже діти – наше майбутнє і вони заслуговують найкращого, а наше завдання допомогти їм здобути це.

Анна САГАН

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.