Осип Магур покинув партійні ряди «Свободи»

Картинки по запросу осип магурКолишній директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА та водночас екс-депутат Львівської обласної ради VІ-го демократичного скликання бориславець Осип Магур покинув ряди ВО «Свобода». Центральний провід задовольнив заяву тепер уже колишнього свободівця про вихід із партії.
Справжня мотивація, що спонукала пана Осипа до виходу із партійних рядів «Свободи» залишається таємницею. У заяві, яку тепер уже колишній свободівець подавав двічі на розгляд партійного проводу вказано «за власним бажанням», хоч джерела, наближені до партії, причину демаршу Осипа Магура пов’язують із результатами останніх місцевих виборів та виборів до Верховної Ради України. Кажуть, що Осип Мар’янович вимагав від центрального проводу партії прийняття конкретних рішень за результатами останніх виборів до місцевих рад та Верховної Ради України, які б дозволили підняти авторитет «Свободи» серед виборців. У пропозиціях пана Осипа йшлося про діючих членів партії, які за результатами виборів стали народними депутатами України чи увійшли у новосформовані структури органів місцевого самоврядування, а також щодо окремих членів партії, які під час виборчої кампанії не виявили належної підтримки чи відверто працювали проти кандидатів, висунутих ВО «Свободою» кандидатами у депутати до місцевих рад чи на посади міських, селищних та сільських голів.
Наразі сам Осип Магур від будь-яких коментарів щодо свого виходу із лав «Свободи» утримується. Проте беручи до уваги його активну громадську позицію, можна зробити висновок, що вихід екс-керівника агропромислового комплексу Львівщини та водночас екс-депутата Львівської обласної ради VІ скликання Осипа Магура із партійних рядів ВО «Свобода» аж ніяк не можна пов’язувати із припиненням його активної громадської та політичної діяльності.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.