Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території для розміщення готельно-розважального спортивного комплексу на вул. Тустановицькій в районі гірськолижного комплексу «Буковиця» в м. Бориславі

1. Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації
Детальний план території для розміщення готельно-розважального спортивного комплексу на вул. Тустановицькій в районі гірськолижного комплексу «Буковиця» в м. Бориславі Львівської області розроблений на замовлення Бориславської міської ради, підставою для розроблення ДПТ є рішення Бориславської міської ради від 27 жовтня 2016 року № 404.
У проекті опрацьовано планувальне рішення використання території площею 35,5 га., у тому числі додатково 9 га. Розрахунковий термін реалізації ДПТ – 15 років, в тому числі 1-ша черга – 5 років.
У проекті враховані основні рішення генплану м. Борислава, розробленого Державним підприємством Державним інститутом проектування міст «Містопроект» (м. Львів) у 2010 році.
Проект розроблений у відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ДБН 360-92 «Планування і забудова міських і сільських поселень», ДСП – 173 «Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів», ДБН В.2.3-5-2001 «Вулиці та дороги населених пунктів», ДБН Б.1.1.14-2012 «Склад та зміст детального плану території».
Ділянка, на яку розробляється ДПТ розташована в східній частині міста в планувальному кварталі К-14 «Понерла».
Проектована ділянка обмежена:
– із заходу – територія раніше розробленого ДПТ – для обслуговування гірськолижного комплексу;
– з півночі та сходу – землі міської ради – неужитки, луки;
– з півдня – адміністративною межею м. Борислава.
2. Основні техніко-економічні показники
Територія охоплена ДПТ 35,5 га., резерв розвитку гірськолижного комплексу – орієнтовно 9 га.
– готельний комплекс – 4,5 га;
– сервісна зона – 1 га;
– спортивні майданчики – 1,9 га.
3. Відомості про замовника проекту детального плану території для розміщення готельно-розважального спортивного комплексу на вул. Тустановицькій в районі гірськолижного комплексу «Буковиця» в м. Бориславі.
Замовник: Бориславська міська рада.
Розробник: ФОП – Лопушанський М. Р.
Фінансування робіт здійснювалось за кошти незаборонені законом.
4. Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом детального плану території для розміщення готельно-розважального спортивного комплексу на вул. Тустановицькій в районі гірськолижного комплексу «Буковиця» в м. Бориславі
Місце ознайомлення з проектом детального плану території для розміщення готельно-розважального спортивного комплексу на вул. Тустановицькій в районі гірськолижного комплексу «Буковиця» в м. Бориславі – приміщення Бориславської міської ради кабінет 50, відділ архітектури та містобудування.
Строк ознайомлення 1 місяць.
5. Інформація про посадову особу органу місцевого самоврядування, відповідальну за організацію розгляду пропозицій.
Відповідальний за організацію розгляду пропозиції – начальник відділу архітектури та містобудування Бориславської міської ради, головний архітектор міста – Т. Баумкетнер.
6. Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій.
Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом одного місяця з дня оприлюднення повідомлення.
7. Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів (презентація, прилюдне експонування, телевізійні програми, публічні конференції тощо)
Інформація про проект детального плану території для розміщення готельно-розважального спортивного комплексу на вул. Тустановицькій в районі гірськолижного комплексу «Буковиця» в м. Бориславі здійснюється шляхом презентації та експонування графічних матеріалів та пояснювальної записки цієї містобудівної документації.
Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:
1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
2) юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.
Пропозиції, подані особами, не визначеними пунктом 7 цього Порядку, або подані після встановленого Бориславвською міською радою строку, залишаються без розгляду.
Відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» (3038-17) пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил Бориславській міській раді, за адресою: вул. Шевченка, 42, м. Борислав, обл. Львівська, 82300

Т. БАУМКЕТНЕР,
головний архітектор міста

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.