Бориславське відділення поліції повідомляє:

102

У період з 1 по 10 червня чергова частина міського відділення Національної поліції зареєструвала 83 заяви та повідомлення про кримінальні правопорушення та інші події, які були скоєні на території м. Борислава та смт. Східниці. Відомості за 19 зверненнями та повідомленнями були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За цими фактами проводиться досудове розслідування. З числа скоєних розкрито 7 злочинів, з яких: 4 – за фактами крадіжок, по 1 – за фактами пограбування, та незаконного зберігання наркотичних засобів.
Екіпажі патрульно-постової служби за цей період часу виявили та задокументували 66 фактів порушень водіями правил дорожнього руху, з яких 5 фактів керування транспортними засобами у нетверезому стані.
З 01. 06. 2017 року на території Львівської області розпочато проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак» з метою виявлення і знищення незаконних посівів снотворного маку та конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів та недопущення витоку в незаконний обіг наркосировини рослинного походження. У зв’язку з цим місцева поліція просить мешканців Борислава та смт. Східниці інформувати та повідомляти працівників поліції за телефоном «102» про всі відомі їм місця незаконних посівів снотворного маку та конопель. Окрім того, у період з 12 по 22 червня 2017 року на території області розпочато проведення комплексу заходів спрямованих на розкриття майнової спрямованості (крадіжки, грабежі, розбої) та незаконного заволодіння транспортними засобами.
04. 06. 2017 року близько 00:30 год. в м. Бориславі по вул. В. Великого, неподалік буд. № 171 було помічено невідомого громадянина, який, побачивши службовий автомобіль патрульного екіпажу, різко змінив траєкторію руху, що викликало підозру. Цього громадянина було зупинено та у присутності понятих виявлено та вилучено паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору загальною вагою близько 5 г, схожого на наркотичний засіб канабіс. Після вилучення наркотичного засобу громадянина було опитано та відпущено за місцем проживання. Вилучену наркотичну речовину скеровано для проведення експертизи до експертно-криміналістичного центру.
02. 06. 2017 р. до чергової частини надійшло телефоне повідомлення від мешканця вул. Зеленої про те, що у його будинок через незачинене вікно проник злочинець, звідки викрав особисте майно та підготував до викрадення й інші речі, поскладавши їх під вікно. Проведеними заходами по «гарячих слідах» було встановлено, що крадіжку з будинку вчинив раніше неодноразово судимий місцевий мешканець, наркозалежний гр. В. Зловмисника було затримано, він дав зізнавальні покази.
05. 06. 2017 року місцевий мешканець гр. Ш., повідомив чергову частину про те, що по вул. Міцкевича його пограбовано та зірвано з шиї срібний ланцюжок з хрестиком. Проведеними заходами було встановлено, що пограбування вчинив раніше судимий місцевий мешканець гр.Т. Грабіжник переховувався від органів досудового розслідування, але його місце знаходження було встановлено. За цим фактом проводяться слідчі дії.
Відомості про вказані факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальні провадження з обвинувальними актами найближчим часом будуть скеровані до суду.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.