Народний часопис. Виходить із 21 лютого 1940 року.

Командири терористів залякують їх, щоб не допустити дезертирства і переходу на бік українських силовиків – прес-центр АТО

Teroryst


Аналітики штабу АТО відзначають, що бойовий дух терористів зламано. Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook.

“Вони роблять панічні дії, щоб уникнути оточень та знищень. Їхні польові ватажки продовжують залякувати, як своїх підлеглих, так і мирних мешканців, аби не допустити дезертирств та масових переходів на бік Збройних Сил України”, – сказано в повідомленні.

Також, як стверджують у прес-центрі, продовжуються провокації та спроби маніпулювати свідомістю людей через інтернет.terorizm

“Кіберзлочинцями створено клони офіційної сторінки прес-служби АТО. Проросійськими фахівцями з маніпулювання та проведення спеціальних психологічних операцій виготовлено і розповсюджено через всесвітню мережу низку відеороликів, у яких паплюжаться українські воїни”, – заявили в прес-центрі АТО.

“Однак всі спроби нахабно обдурити людей в Україні не досягнуть своєї мети. Кожен, хто примкнув до лав маргіналів, взяв у руки зброю, почав грабувати та тероризувати мирне населення, отримає суворе покарання”, – наголосили в повідомленні.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі

Ви маєте бути авторизовані, щоб розмістити коментарі.


Нафтовик Борислава.