«Байкер-паті на Прикарпатті»

Справжньою подією у дні святкування 160-річчя Івана Франка став мотопробіг «Байкер-паті на Прикарпатті», організований байкарським клубом з Дрогобича «LIONS MC DROGOBYCH». На центральній площі міста, що носить ім’я Великого Каменяра, минулої суботи ще далеко перед 13.00 почали збиратися шанувальники мотоспорту в очікуванні цього видовища. І не були розчарованими, коли могутнім ревом двигунів заповнилося все довкола і ледь не півтори сотні байків різних виробників та конструкцій почали влітати на частину центральної вулиці, що заздалегідь була приготована до прийому гостей.
Так сталося, що власне цими днями байкарський клуб Дрогобича відзначав свій десятирічний ювілей, а отже, дрогобицькі шанувальники мотоспорту запросили до себе однодумців з усіх регіонів країни та навіть із ближнього зарубіжжя: поряд з нашою національною символікою можна було помітити й прапори поближньої Білорусі.
Потужні машини з ревом облаштовувалися пообіч вулиці. А після небагатослівного привітання гостей нашій чисельні бориславській громаді та подяки міській владі за сприяння у підготовці цього мотопробігу шляхами Івана Франка, розпочалося найцікавіше. Свою майстерність демонстрували присутнім професійні каскадери зі столиці України. І це було справді щось! Емоції глядачів аж зашкалювали, здавалося, чогось подібного просто не можна витворити на цих потужних гримучих машинах. Описати побачене марна справа, це треба було бачити своїми очима.
Врешті після показових виступів і схвальних овацій присутніх ледь не дві сотні екстремалів – гостей міста сфотографувалися на згадку біля погруддя Великого Каменяра і, розпанахавши сонну тишу міста ревом потужних двигунів, вирушили в напрямку Східниці, шляхами, що пов’язані із життям та творчістю нашого геніального письменника і мислителя.

Ігор ЮРИНЕЦЬ

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

1 коментарів до нотатки “«Байкер-паті на Прикарпатті»”

  1. Степан коментує:

    Чому ніхто не згадує за тих 11 тисяч гривень , які отримали мотобайкери з міського бюджету за те .щоб розбудити місто ревом двигунів ? Місто не має де більше використати кошти ?

    Відповіcти

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.