Міська влада сприятиме бельгійській компанії «НІМА» у підборі персоналу

Про це йшлося на черговій зустрічі міського голови Борислава Ігоря Яворського з керівником компанії «НІМА» (Бельгія) в Україні Франсісом Фонтейне. Участь у зустрічі взяли: перший заступник міського голови Едуард Бринь, заступник міського голови Богдан Монастирський, начальник відділу економіки та торгівлі міської ради Лев Попель та директор міського Центру зайнятості Анатолій Стецун.
Нагадаємо читачам, що у травні бельгійська компанія «HIMA» прийняла рішення про будівництво в Бориславі заводу із виробництва м’яких меблів. На новому виробництві буде створено близько 500 робочих місць. «HІМА» – бельгійська компанія, що займається виробництвом м’яких меблів. Основна фабрика розташована в Бельгії. Продукція продається переважно в Західній Європі через власні брендові магазини в Бельгії і Франції та через торговельні мережі по всій Європі.
Нещодавно представники бельгійської компанії відвідали Борислав, де познайомилися із ходом виконання будівельно-монтажних робіт на майбутньому виробництві та провели ділові переговори із мерією міста.
Основною темою зустрічі були питання роботи підприємства із виготовлення м’яких меблів у Бориславі та сприяння міської влади у наборі спеціалістів для компанії. За попередніми планами на фабриці працюватимуть кілька сотень робітників. У ході перемовин із міською владою міста, власне, і велася мова про добір персоналу на нове виробництво. Йшлося про бухгалтерів та їх помічників, швей, різальників текстильних матеріалів. За результатами зустрічі було напрацьовано алгоритм спільних дій, виконання яких дозволить бельгійським інвесторам укомплектувати у Бориславі нове виробництво кваліфікованими кадрами. Анкети та опитувальні листи для всіх бажаючих буде надавати міський центр зайнятості, а вже пізніше менеджери компанії будуть зустрічатись з кандидатами та визначатись з працевлаштуванням. Також було домовлено про інформаційну підтримку діяльності компанії на теренах Борислава.

За повідомленням офіційного сайту
Бориславської міської ради та Інтернет-сайту «ЗІК»

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.