Подаруй мрію!!!

Місцевий Благодійний Фонд «Карітас-Борислав», в рамках спільного договору про співпрацю із «Навчально-реабілітаційним центром І – ІІІ ступенів «Гармонія» організував та провів історико-краєзнавчу відпочинкову поїздку в с. Яноші Закарпатської області. Учасниками цієї поїздки, яка відбулась з 4 по 6 вересня, були 27 осіб, з яких 8 – учні НРЦ, а решта – підопічні центру з батьками та працівники «Карітасу».
Мета поїздки – ознайомити нових учасників та учнів НРЦ із історичним минулим Закарпатського краю, сприяти осмисленню духовно моральних цінностей та оздоровленню друзів у термальних джерелах. Програма поїздки передбачала участь підопічних у різних пізнавальних та оздоровчих заходах: поїздка в Мукачівський Замок, оздоровлення в термальних водах в Косино та Берегово.
Також випала нагода відвідати урочище «Під Джублик» (с. Нижнє Болотне Берегівського району), взяти участь в Літургії, послухати розповідь монахині про історію появи Пресвятої Родини та набрати свяченої води біля каплички.
Кожен наш день розпочинався з молитви та ранкової зарядки, а ввечері проводились вікторини та танцювальні конкурси. Поїздка – це не тільки відпочинок, а можливість провести час у спілкуванні з новими друзями, пізнати краще один одного, та довідатись історичне минуле Закарпатського краю. Учасники поїздки щиро вдячні за незабутні хвилини радості. Відпочинкова поїздка та оздоровлення в Закарпатті стало можливим за підтримки Міжнародного Благодійного Фонду «Карітас» України та фінансової підтримки німецького фонду Реновабіс і Каталицького Шпиталю м. Горб Німеччина.

Іванна БІЛИНСЬКА,
керівник центру для молоді з особливими потребами

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.