РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ БОРИСЛАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

від 20 жовтня 2016 року № 245

Про коригування тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для населення у м. Бориславі

Відповідно до п.п. 2 п. а ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 10 ст. 31, ст. 32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», беручи до уваги клопотання ПП «Борислав Комфорт» від 06 вересня 2016 року № 107, МПП «Бескид» від 06 вересня 2016 року № 199, доповідну записку начальника відділу економіки та торгівлі міської ради Л. Попеля від 29 вересня 2016 року та для доведення рівня вартості витрат на енергоспоживання ліфтів до розміру економічно обґрунтованих, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Коригувати тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для населення у м. Бориславі, встановлений рішенням виконавчого комітету Бориславської міської ради від 16 квітня 2008 року № 129 (зі змінами та доповненнями) у частині статті витрат «технічне обслуговування ліфтів, електроенергія спожита ліфтами на 1 кв. м загальної площі» і встановити вартість послуги у розмірі 0,6366 грн. для ПП «Борислав Комфорт» та для МПП «Бескид», в тому числі витрати на електроенергію спожиту ліфтами на 1 кв. м загальної площі – 0,2116 грн. та витрати на технічне обслуговування ліфтів – 0,425 грн., крім квартир першого поверху.
2. Визнати таким, що втратив чинність пункт 1 рішення виконкому від 18 березня 2016 року № 31 «Про коригування тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в частині вартості енергоспоживання ліфтів, витрат електроенергії на підкачування води та витрат електроенергії на освітлення місць загального користування» в частині статті витрат на енергоспоживання ліфтів на 1 кв. м загальної площі.
3. Відділу економіки та торгівлі міської ради (Л. Попель) оприлюднити це рішення у засобах масової інформації.
4. Зобов’язати ПП «Борислав Комфорт» (Б. Хомин), МПП «Бескид» (П. Стефанишин) не менше ніж за 15 днів до введення у дію скоригованого тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для населення у м. Бориславі повідомити споживачів з посиланням на це рішення.
5. Встановити, що рішення набирає чинності з 11 листопада 2016 року.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Е. Бриня.

Юрій ХИМИН,
в. о. міського голови, секретар міської ради

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.