Народний часопис. Виходить із 21 лютого 1940 року.

Війна прийшла на територію всієї України.

снайпер

У кожному регіоні нашої держави є сім’ї, які оплакують загиблих Героїв

Події, які відбулись у Львові, – спроба замаху на родину міського голови Андрія Садового, численні повідомлення про замінування, що надійшли після цього (за інформацією ВЗГ ГУМВС України у Львівській області частина дзвінків про «замінування» у Львові надійшла із зони АТО) – це дії, спрямовані на розширення географії війни по всій Україні та намагання морально дестабілізувати ситуацію у патріотичному західному регіоні та у Львові, який для усіх є безпечним містом, що активно допомагає бійцям АТО і тим, хто внаслідок військових дій на сході, захоплення Криму, був змушений покинути свої домівки. У Львові терористи діють так само цинічно, адже снаряд пошкодив саме дитячі кімнати житлового будинку міського голови.

Наш східний сусід весь час прагне дестабілізувати та морально паралізувати все населення України, яке підтримує та відстоює у боях цілісність і незалежність своєї країни.

Росії належить усвідомити – український дух незламний, український нація є, українські патріоти захищатимуть свою державу до перемоги. Розширити географію війни Путіну і його «терористам», які працюють, у тому числі і у всіх гілках влади, патріоти не дадуть!

Сини України, які воюють на сході, мають чітку мету та ідеологію – Бог і Україна понад усе!

Прес-служба Львівської обласної партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі

Ви маєте бути авторизовані, щоб розмістити коментарі.


Нафтовик Борислава.