Бориславом зацікавилися словацькі підприємці

004

Нещодавно у міській раді відбулась зустріч міського голови Ігоря Яворського з представниками ділових кіл Словачини, які працюють у галузі панчішно-шкарпеткове виробництво і мають намір відкрити виробництво на Львівщині. Потенційних інвесторів у галузі легкої промисловості з Словаччини цікавило питання можливості організації панчішно-шкарпекового виробництва у Бориславі.
У ході зустрічі словацьких інвесторів із міським головою Борислава підприємці із Словачини цікавилися наявністю у нашому місті вільних виробничих площ, де можна було б облаштувати цех пакування шкарпеток, які вироблять у Словаччині, а також позиція та можливі преференції з боку міської влади Борислава у випадку відкриття у нашому місті виробництва з орієнтовною кількістю працюючих від 50-100 чоловік.
Міський голова Ігор Яворський запевнив потенційних інвесторів із Славаччини у відкритості та прозорості дій міської ради. «Сьогодні, – зазначив міський голова Борислава Ігор Яворський, – ми можемо стверджувати, що інвестиційний клімат у нашому місті покращився. У нас уже працюють інвестори з Бельгії, Туреччини і міська влада сприяє їхній діяльності. А це у свою чергу робить Борислав інвестиційно привабливим містом для іноземних інвесторів.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.