ГАЛЕРЕЯ ВИРОБІВ З ПРИРОДНОГО МАТЕРІАЛУ

Створення виробів своїми руками з природного матеріалу є дуже захоплюючим заняттямдля дітей. Сама природа заготовила безліч матеріалів, з яких можуть вийти цікаві вироби, слід тільки уявити. Головне – заздалегідь заготувати природні матеріали. Вироби з природних матеріалів привчають дітей цінувати природу, а також розвивають їх просторове мислення. Природний матеріал – найдоступніший, безпечний і цікавий для творчості дітей.
Повернувшись додому з теплих країв після відпочинку на морському узбережжі, багато хто з нас привозить з собою в більшій чи меншій кількості мушлі. Холодними вечорами вони нагадують нам про приємні хвилини, проведені під теплим сонцем на золотому піску. Але як їх зберігати, щоб вони нагадували собою про море кожного дня? З них можна зробити найрізноманітніші вироби. Ракушки можна пофарбувати в різні кольори, щоб виріб виглядав більш яскраво.
Коли є заготовлені матеріали – значить можна розпочинати захоплюючу подорож в чарівний світ природи! Адже наше з вами завдання – долучити дітей до світу прекрасного, навчити захоплюватися красою природи та навчити дбайливо ставитися до неї. До того ж вироби з природного матеріалу на думку психологів, мають на дітей неабиякий позитивний вплив: сприяють розвитку уваги та розвитку особистості.
Ось і ми сьогодні з користувачами-дітьми бібліотеки-філії № 5 для дітей Бориславської МЦБС поринули у світ прекрасного і створили своїми руками такі чудові вироби з природного матеріалу – ракушок, камінців, а для декору використали квіти, листочки, шишки, калину та ін.
На виставці можна побачити цікаві, захоплюючі і незвичайні задуми дітей, які вилилися в композиції та аплікації.
Учасниками виготовлення виробів для галереї були: Діана Яців, Сніжана Яців, Олександра Кравчик, Марія Вороблевська, Аня Дубас, Діана Ригаль, Оксана Грицик, Анастасія Яценко, Христина Рящикова, Марія Воютицька, Ангеліна Роботецька, Вікторія Воютицька, Анастасія Кулиняк, Анжеліка Кравчук, Ангеліна Воютицька.
Хочеться подякувати дітям за активність та побажати їм натхнення! А найкращі вироби залишаться нам на згадку у яскравому фотовернісажі!

Ганна ЧІХРАК,
бібліотекар бібліотеки-філії № 5 для дітей Бориславської МЦБС

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.