Мужні люди

Нема потреби переконувати когось в тому, що професія рятівника вимагає повсякденно бути готовими до надзвичайних ситуацій, надання допомоги іншим людям, бути в стані постійної боєготовності. Цього вимагає робота в державній службі надзвичайних ситуацій. Тому навчання й постійні тренування є невід’ємною складовою з життя рятувальників пожежо-рятувальної частини № 6. А якщо врахувати, що наші рятувальники періодично виїздять в зону АТО, то до вміння гасити пожежі додається й вміння стріляти.
У такий напружений для України момент, люди у формі з погонами повинні вміти тримати в руках не тільки бранебойт а й зброю. Тому в переддень професійного свята рятувальників стрілецький клуб «Галицький стрілець» організував серед особового складу частини стрілецькі змагання, які провели керівник клубу Віталій Гніденко та його заступник Степан Сторонський.
З врахуванням того, що подібний захід проводиться вперше за багато років, не всі учасники показали хороші результати і це вказує на те, що цим мужнім чоловікам ще слід потренуватись. Бажаючим стрілецький клуб готовий надати максимальну допомогу.
На щастя, були серед бійців і хороші стрільці. Після виконання стрільб по звичайних нерухомих цілях, кращі стрільці позмагались у вправі «Дуель». За підсумками стрільб й визначились переможці, а саме: перші місце посів майор Андрій Стрільбицький, друге – прапорщик Василь Линів, третє – прапорщик Ростислав Френчко. Серед учасників була й жінка, капітан Мирослава Яремко, яка доказала, що жінки можуть стріляти не гірше за чоловіків.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.